Wow vilken helg. Under lördag och söndag var det Barn- och Babymässan i Enköping och där hade Attention Enköping-Håbo hyrt en monter. Jag är ordförande i lokalföreningen och med mig på plats var flera från styrelsen.

Så många människor vi mött. Och snackat diagnoser så att det sprutar ur öronen. Vissa hade egna diagnoser och delade med sig, andra hade en vän, en kollega eller ett barn med diagnos. Vi delade ut över 500 foldrar, 600 adresstags, 200 kluriga spel, 100 tal pennor massor av faktablad, tidningar och massor med kunskap. Det har varit helt underbart hur fint vi blivit mottagna av alla barn, föräldrar, mor- och farföräldrar och företagare.

På lördagen hade jag en kort föreläsning om NPF.
”En föreläsning om neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (NPF) såsom ADHD, Aspergers syndrom, Tourettes syndrom, språkstörningar och OCD.”

Och efter det var det många skolor och förskolor som visade sitt intresse och ville ha kontakt med oss. Pysslingen, Kunskapsskolan, Skolstaskolan, Mobil förskola, Korsängsskolan, Rombergaskolan, Wåga och Wilja, Lärkan Förskola, Hinden Skola och Biblioteket i Enköping, för att nämna några. Wow, säger jag igen – det behövs kunskap i skolorna och de verkar verkligen förstå det. Och har en stor vilja till att veta mer. Så, jag är mer än inspirerad jag är laddad och förväntansfull att få möta och handleda skolor så att alla barn ska få bemötas med förstående och att de ska få den skolgång de behöver.

Kärlek till hela världen : )

Whatever's good for your soul...do that.