Sidmeny
Kategorimeny

Skrivet den apr 10, 2014 i #blogg100, ADHD, barn- och ungdomslitteratur

Snaaaart en ny bok. Jag vill inte vänta!

Snaaaart en ny bok. Jag vill inte vänta!

Vad läskigt det är att trycka på ”SKICKA”. Har jag gjort alla korrektur? Är det rättstavat? Har jag gjort bilderna så som jag vill ha dem? Skall jag rita om något igen? Skall jag lägga till eller dra ifrån?

Nä, till slut blir jag så snurrig så jag kan knappt se. Då behövs alla andra runt omkring som kollar, läser och stöttar.
Jag vill inte vänta”Linnéa har alltid haft svårt att sitta still och tycker det är tråkigt att vänta. Linnéas mamma säger att det är för att hon tog jättelång tid på sig att komma ut ur mammas mage. Så efter det har hon alltid haft bråttom.”

Så börjar boken om Linnéa. Hon är en otroligt glad och energirik tjej som har massor av ”vill-inte-vänta-förmågor”. Så vad hittar Linnéa på när hon inte vill vänta?

 

2 Kommentarer

  1. Åh vad kul att få läsa om nr 2! Vi har en nr 2 här hemma som har H i alla fall… Kram!

    • Ja – nummer två har ju ännu ingen diagnos…fast hon är precis som sin bror… : )