Igår var jag på releasefest för boken ”Coolt med ADHD” som är skriven av Malin Roca Ahlgren och Susanne Israelsson Stenberg. Köpte och fick boken signerad såklart. Det som är det roligaste med att jag faktiskt var på denna releasefest är att jag och Malin fann varandra via facebook. Och vi har lärt känna varandra via facebook, men vi hade ännu inte mötts. Så igår var faktiskt första gången vi träffades ”real life”. Och det kändes ju jättekonstigt och kul på en och samma gång, för vi känner varandra, men har aldrig träffats. Men det blev så naturligt och så kul – som att träffa en gammal klasskompis. Bara att ta upp där man slutade sist, på något sätt.

Jag vill verkligen rekommendera boken eftersom den talar direkt till barnet. Dessutom tycker jag det är så bra att det handlar om en tjej för det finns alldeles för få förebilder för tjejer med ADHD. Och jag känner igen så mycket om mig själv och min dotter i denna bok. Nu skall vi läsa den tillsammans – det skall bli spännande.

Här kan ni läsa Malins blogg om releasefesten.

Kanske gör vi ett projekt i framtiden, vem vet : )
coolt