Från och med idag och till den nionde juni skall jag blogga varje dag. Jag har faktiskt aldrig bloggat, Så jag har fått ta mig en riktig funderare på vad det är jag faktiskt vill säga…och oj vad det var mycket. Men låt mig först få berätta lite om min bakgrund.

Född 1970. Uppvuxen i Bromma. Ålstensskolan. Äppelviksskolan. Kungsholmens Gymnasium. Flyttade till Södermalm. Gick RMI Berghs. Startade eget. Träffade man. Träffade kompanjon. Köpte lägenhet. Fick en son. Köpte villa. Flyttade till Skokloster. Blev fotbollstränare för son. Fick en dotter. Blev Attitydambassadör. Började plugga psykosyntes. Blev ordförande i Attention Enköping-Håbo. Skrev en bok. Blev gympalärare för dotter. Och här är vi nu.

Jippieserien…kom till för att det fanns för lite Jippie i att få en diagnos. När min son fick diagnosen ADHD fanns det inte många förebilder att visa upp. Det är klart bättre nu. Men fortfarande så tror många att dessa symptom uppkommer på grund av dålig uppfostran och det gör mig ledsen och arg. Det gör mig ledsen och arg för att jag känner igen mig i min son som liten. Jag fick inget stöd. Jag fick ingen hjälp.

Så idag ägnar jag min fritid åt att sprida kunskap och glädje kring diagnoser.

Följ mig så får du läsa om hur.

Love, peace, communication & adhd will change the world : )

 

Vill du också blogga och hoppa på denna utmaning? Läs mer här. Det gör inget om du börjar några dagar senare…då slutar du ju bara några dagar senare : )
http://bisonblog.se/2014/02/blogg100-tredje-gangen-gillt/

#1 av #blogg100