Idag kl 16.00 höll jag boken i min hand första gången. Så otroligt kul! Bok nummer två. Det blev en serie som jag ville.

Nu skall jag njuta av boken ett tag, ha mitt första releaseparty (ej bestämt än) och sen vill jag dyka på bok nummer tre. Det här är ju vansinnigt kul att hålla på med : )

Vill ni köpa boken så kan du köpa den här och den finns hos internetbokhandlare, vill ni låna på bibliotek så tipsa dem om bok nummer två i Jippieserien, ISBN 9789197852685.

JagVillinteVanta_framsidaBeskrivning:
Linnéa har alltid haft svårt att sitta still och tycker det är tråkigt att vänta. Linnéas mamma säger att det är för att hon tog jättelång tid på sig att komma ut ur mammas mage. Så efter det har hon alltid haft bråttom.

Så börjar boken om Linnéa. Hon är en otroligt glad och energirik tjej som har massor av ”vill-inte-vänta-förmågor”. Så vad hittar Linnéa på när hon inte vill vänta?

Linnéa behöver också stunder när hon drar sig tillbaka och ”stänger av” omvärlden en stund. Får hon den kvarten/halvtimmen – är hon snabbt tillbaka och har energi för lek och bus igen.

Boken innehåller också
• Har man ADHD om man inte kan sitta still?
• ”Kurragömma-pauser”och tips på rörelse- och hjärnpauser