Idag var en ganska bra dag…sen blev det annorlunda, som det blir ibland. Ibland räcker helt enkelt tålamodet inte till. Alls.

Jag känner mig förargad, vred, vredgad, ilsken, ilsk, irriterad, uppretad, förbittrad, förgrymmad, förbannad, förbaskad, rasande, uppbragt, indignerad, förtörnad, upprörd, härsken, lömsk, putt, bös, gramse, syrak, svår, fanatisk, hätsk, wtf, bitter, retlig, ser rött grönt svart, fördömd, eländig, sabla, jäkla, jädrans, hel-ete, satans, f-n, jävla skit, skogstokig, rosenrasande, ursinnig, lackar ur, sa jag förbannad, jag får tuppjuck…kärt barn har många namn. Vet inte om jag är arg på trotsålder, förpubertet, pubertet eller ADHD…

skall bara andas lite, gå och lägga mig och vakna upp till en ny dag.

Kom och tänka på den där arga tonårspappan i USA, och så arg är inte jag iallafall…
)

God natt alla : )