Ja, det gäller mig och inte barnen. Jag har så mycket energi att jag hoppar på precis allting – utan att tänka efter vad det faktiskt innebär.
• Studera fyra år på helgerna – Javisst!
• Styrelseordförande i Attention Enköping Håbo – Javisst!
• Ta över föräldraträffarna inom Attention – Javisst!
• Gymnastikledare i Bålsta – Javisst!
• Vara med i uic.se – Javisst!
• Ställa upp i gymnastiktävling – Javisst!
• Göra ett litet gratisjobb här och där – Javisst!
• Klassförälder i sonens klass – Javisst!
• Klassfestsamordnare i dotterns klass – Javisst!

Gud, jag blir trött av att läsa detta. Behöver verkligen rensa för att få luft tänker jag. För mig är det ju lustfyllt att hålla på med mycket, men jag har också sett på nära håll hur det kan gå när mycket blir för mycket. Det är tufft att bli utbränd. Då är det också lätt att få en depression, och det är en ohygglig kombination.
Men jag är glad att mitt studerande slutar i år, och jag har snart gjort mitt som klassförälder för detta år. Kanske för flera år : )